Cricut Maker

De Circut Maker verandert alles.

Voorraad status: Op vooraad
€ 439
 
Stuks

Omdat wij weten dat u graag eerst wilt zien wat u koopt kunt u voor een demonstratie altijd een afspraak maken.


De Cricut Maker verwerkt stoffen, leer, papier en balsahout met moeiteloze precisie, snijdt naai patronen met maar een paar klikken en brengt meer creatieve mogelijkheden dan ooit binnen handbereik.

Maak kennis met de Cricut Maker— de ultieme slimme snijmachine.

Een geheel nieuwe materiële wereld.

Cricut Maker snijdt snel en nauwkeurig ruim 300 verschillende materialen, van uiterst delicaat papier en tere stof tot stevige materialen, zoals passe-partout karton, leer en balsahout. De creatieve mogelijkheden zijn exponentieel.

Uitbreidbare serie gereedschappen

Alle gereedschappen die je nodig hebt.Voor vandaag én morgen.

Circut Maker biedt het grootste assortiment gereedschap voor snijden, vouwen, markeren en voor het aanbrengen van decoratieve effecten. Ideaal voor nagenoeg ieder project! Bovendien ontwikkelt Cricut Maker voortdurend nieuw gereedschap, zodat de machine met je mee groeit, telkens wanneer je een nieuwe vaardigheid onder de knie krijgt.

Snijden en Markeren

Rol-mes

Snijdt stoffen Snel,  Veilig en Foutloos. Het rol-mes maakt voor het eerst, uiterst gepersonaliseerde precisiesnijwerk mogelijk, gewoon bij jou thuis. Het scalp-mes glijdt en rolt snel en nauwkeurig door katoen, fleece, spijkerstof en nog veel meer, zonder steunmateriaal.

Standaard-mes

Snijdt de meest ingewikkelde vormen tot in de perfectie. Dit duurzame en veelzijdige mes maakt het mogelijk om de meeste lichte tot medium zware materialen nauwkeurig en gedetailleerd te snijden, zoals Cardstock, vinyl, op strijkbaar materiaal, posterboard en nog veel meer.

Pennen en markers

Benadrukt de kleinste details. Schrijf als een kalligraaf met de mooiste afwerking of verfraai een project met prachtige teksten en fijn getekende vormen. De pennen en markers van Cricut zijn verkrijgbaar in allerlei kleuren, lijndiktes en effecten.

Scalp-mes

Voeg een nieuwe dimensie toe aan ieder project. Het extra diep snijdende scalp-mes snijdt veilig en met gemak door dichtere materialen met een dikte tot 2,4 mm. Ideaal voor een groot aantal praktische en handwerkmaterialen, zoals spaanplaat, balsahout en bewerkt leer.

De maximale snijdiepte en -radius varieert, afhankelijk van het materiaal.

QUICKSWAP™ GEREEDSCHAP

Verander van doe-het-zelf gereedschap met één knop. 

Drukken, Wisselen, Starten. Verwissel moeiteloos van gereedschap, zonder tijd te verliezen. Druk op de snel ontgrendelingsknop bovenop deze veelzijdige behuizing, bevestig de gewenste punt en ga door met creëren.

Perforatiegereedschap

Gebruik dit geweldige perforatiegereedschap voor het maken van gelijkmatige en prachtig geperforeerde lijntjes voor elk ontwerp. Dit standaard perforatiegereedschap creëert perfecte scheur- en kleefbladen, zelfs bij vormen met rondingen. Je hoeft het materiaal niet eens van te voren te vouwen.

Golvend mes

Voor een originele afwerking van elk ontwerp voeg je een decoratieve rand toe aan je creaties die zijn gemaakt van op-strijkbaar materiaal, vinyl, papier en Cardstock. Het golvende mes maakt op eenvoudige wijze iets heel speciaals van elk project met een rechte rand. Laat je leiden door je creativiteit!

Verlaagde Reliëf Punt

Voeg een vleugje elegantie aan je projecten toe met een professioneel ontwerp in verlaagd reliëf. De rollende bal voor verlaagde reliëfdruk biedt alle vrijheid om een prachtig effect te creëren op posterboard folie, gecoat papier, glanspapier, Cardstock folie, balsahout en nog veel meer.

Gravure Punt

Maakt een permanente indruk. Graveert op vakkundige wijze gepersonaliseerde tekst, monogrammen, versieringen en decoraties in metaal, leer, kunststof en nog veel meer. Graveren maakt van elk creatief project een duurzaam kunstwerk.

Ril-wieltjes

Maakt elke vouw scherp en precies. Het enkele ril-wieltje maakt messcherpe vouwen in licht tot medium zwaar materiaal, zoals Cardstock en acetate. Het dubbele ril-wieltje maakt scherpe vouwen in gecoat posterboard en licht karton.

Meer kracht. Grotere precisie. Unieke controle.

Alleen Cricut Maker biedt deze unieke en geavanceerde technologie die de richting van het mes regelt en de snijdruk aan het materiaal aanpast. Met tienmaal meer snijvermogen kun je nu bovendien meer materialen snijden dan ooit tevoren.

Naaiwerk is nu makkelijker dan ooit.

Kies uit tal van naai patronen en quiltblokken, waaronder honderden van Simplicity® en Riley Blake™. Cricut Maker snijdt en markeert alle stukken textiel met slechts enkele klikken.

DETAILS 

Kleine dingen vormen samen iets groots. 

De Cricut Maker is uitgerust met tal van handige snufjes om je doe-het-zelf ervaring te verbeteren. Extra ingebouwde opbergruimte om je gereedschap overzichtelijk en binnen handbereik te houden. Een handige docking-sleuf voor je tablet of smartphone. En dankzij de handige USB-poort kun je het apparaat in een handomdraai opladen.

KENMERKEN

De kracht van een professionele machine.

De eenvoud van Cricut.

Snijdt de meeste materialen. De Cricut Maker snijdt snel en nauwkeurig honderden materialen, van uiterst delicaat papier en tere stof tot passe-partout karton en leer.

Uitbreidbare gereedschapsset, met een groot assortiment gereedschap voor snijden, vouwen, markeren en voor het aanbrengen van decoratieve effecten, groeit Cricut Maker met je mee, zodra je elke nieuwe vaardigheid onder de knie krijgt.

Rotary blade De glijdende, rollende werking van dit mes snijdt snel en nauwkeurig door vrijwel elke stof — zonder steunmateriaal.

Scalp-mes.1 Dit extra diep snijdende mes is ideaal voor zwaardere materialen, zoals balsahout en karton met een dikte tot 2,4 mm.

Quick Swap gereedschap.1 Verwissel moeiteloos van gereedschap voor vakkundig vouwen, graveren, verlaagde reliëfdruk, perforeren en andere decoratieve effecten.

Adaptive Tool System. Professionele snijtechnologie die op intelligente wijze de richting van het mes regelt en tot wel 10X meer snijkracht biedt.

Digitale bibliotheek met naai patronen. Toegang tot honderden patronen van merken zoals Simplicity® en Riley Blake®. Kies een project en laat de machine alle stukken die je nodig hebt, snijden.

Gemakkelijk te leren Design Space® software. Bevat talloze geavanceerde functies, waaronder offline modus, printen en snijden en SnapMat™. Voor iOS, Android™, Windows® en Mac®.

Flexibiliteit om je eigen ontwerpen te uploaden. Gebruik gratis je eigen afbeeldingen en lettertypen in verschillende standaard bestandsformaten.

50 kant-en-klare projecten. Inclusief 25 digitale naai patronen plus nog meer projecten die laten zien wat de Cricut Maker allemaal kan doen.

Inbegrepen in de doos:

• Cricut Maker-machine 

• Roterend mes + aandrijfhuis 

• Premium Fine Point-blad + behuizing 

• Fijne puntpen 

• FabricGrip Mat 12 "x12" 

• LightGrip Mat 12 "x12" 

• Welkomstboek 

•USB-kabel 

•Oplader 

• Cricut Access gratis proeflidmaatschap 

• 50 gratis ready = te maken projecten, inclusief 25 naaipatronen 

• Materialen voor uw eerste project


Gelijkende artikelen

Gekochte artikelen